X

Organisatie

Kaderopleiding Inhoud/ structuur Organisatie

De postacademische Kaderopleiding Palliatieve Zorg wordt georganiseerd door de afdeling Huisartsgeneeskunde van het AMC (HAG-AMC) van de Universiteit van Amsterdam (hoofd: dr. J. Bont) en de afdeling GERION van het VU medisch centrum Amsterdam (hoofd dr. M. Smalbrugge). Prof. dr. D.L. Willems (HAG-AMC) en drs. H. Geertsema (GERION) zijn eindverantwoordelijk voor de opleiding.
De dagelijkse leiding, inhoudelijke voorbereiding en uitvoering zijn in handen van drs. M.Y.J. van Daelen, huisarts, stafmedewerker HAG-AMC en drs. C.C.M. Juffermans huisarts, stafmedewerker HAG-AMC.
De logistieke organisatie wordt verzorgd door Gerda van Zoen (HAG-AMC)

Docenten

Marijke van Daelen, huisarts en Carla Juffermans, huisarts zijn tijdens alle 2-daagsen aanwezig en bewaken het overzicht.
Daarnaast is een team van nationale en internationale deskundigen op het gebied van palliatieve zorg aan de opleiding verbonden, evenals zes mentoren (waaronder beide stafdocenten).

Beroepscommissie

Een deelnemer aan de Kaderopleiding kan tegen eventuele beslissingen over haar/zijn beoordeling c.q. diplomering in beroep gaan bij de beroepscommissie. Deze bestaat uit een onafhankelijk vertegenwoordigers van het UMC Amsterdam, locaties AMC en VUmc.

Partners

amsterdam-umcGerion2logo1Verenso2